Koření, Strana 2
Výpis produktů
Mletý galangal s ostrou chutí, podobný zázvoru. Ideální pro thajské pokrmy, polévky a kari v asijské kuchyni.
Hnědý třtinový cukr pro slazení asijských dezertů, omáček a kari. Dodá jemnou karamelovou chuť a sladkost.
Glutaman sodný, asijské dochucovadlo pro umami chuť. Vhodný do polévek, omáček, masa a dalších asijských pokrmů.
Kurkuma s ostrou chutí a žlutou barvou, ideální pro indická koření. Vhodná do kari, omáček, s protizánětlivými účinky.
Sušené limetkové listy pro thajské kari, saláty a polévky. Dodávají pokrmům jedinečnou citrusovou vůni a chuť.
Čínské koření pěti vůní pro marinování masa, drůbeže a ryb. Dodá výraznou asijskou chuť grilovaným pokrmům.
Směs koření na pečené kuře, ideální k marinování. Dodává masu výraznou chuť, skvělé s chilli omáčkou jako příloha.
Tamarindová pasta s kyselo-sladkou chutí. Ideální do thajských a indických čatní, rýžových nebo zeleninových jídel, oblíbená v asijských kuchyních.
