Kupte si WOK pánev a připravte si asii jako nikdy předtím. WOK pánve jsou pro přípravu asijských pokrmů naprosto geniální – jejich tvar a hloubka rozvádí teplo po celé pánvi a tím způsobují, že suroviny pustí maximum šťávy. A právě díky tomu je jídlo voňavější a chutnější. Přesvědčte se sami!
Tradiční ocelová pánev wok s průměrem 35 cm s plochým dnem.
POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku...
Tradiční ocelová pánev wok s průměrem 30 cm s kulatým dnem.
POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku s...
Tradiční ocelová pánev wok o průměru 33 cm s kulatým dnem.
POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku s vodou...
Wok pánev se dvěma uchy s kulatým dnem o průměru 45 cm.
POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku s vodou...
Tradiční ocelová pánev wok s průměrem 38 cm s plochým dnem.
POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku s vodou...
Tradiční ocelová pánev wok s průměrem 38 cm s kulatým dnem.
POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku s vodou...
Tradiční ocelová pánev wok s průměrem 33 cm s plochým dnem.
POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku s vodou...
Tradiční ocelová pánev wok o průměru 33 cm s kulatým dnem.
POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku s...