Koření, Strana 3
Výpis produktů
Čínské koření pěti vůní pro marinování masa, drůbeže a ryb. Dodává pokrmům výraznou asijskou chuť, oblíbené v Číně a Vietnamu.
Jemné Madras kari koření z Indie. Vhodné pro přípravu ostrých indických jídel nebo guláše, dodává pokrmům výraznou chuť.
Indická směs koření Garam Masala, aromatická a ostrá. Ideální na grilovaná masa, luštěniny, rýžová jídla nebo dušenou zeleninu sabdží.
Mletá citronová tráva s citrusovou chutí. Ideální do asijských jídel, zvláště s kokosovým mlékem, nebo k ochucení čajů.
Celý koriandr s příjemně sladkou chutí. Nezbytný v indické kuchyni do kari, pečiva, masa nebo nakládané zeleniny, oblíbený i v léčitelství.
Směs koření na indonéské Nasi Goreng. Snadno připravíte smaženou rýži s masem, vejci a chilli, ozdobenou salátem nebo krevetami.
