SOJOVÁ OMÁČKA

Sojová omáčka neodmyslitelně patří k asijské kuchyni a cestu si dávno našla i do naší kuchyně evropské. Tradiční postup výroby sojové omáčky je fermentací vařených sojových bobů a pšeničné pasty se solí pomocí speciálního druhu plísně.  Touto metodou jsou vyráběny například omáčky japonské značky Kikkoman . Nyní se výroba pomocí moderních metod dá urychlit. Omáčka pak samozřejmě obsahuje více chemických látek, ale pokud nespotřebujete půl láhvě denně nemělo by Vám to vadit. U nás si vyberete jak tradiční japonské omáčky, tak i thajské a čínské. Použitím správného druhu omáčky dosáhnete autentické chuti a o to tu přece jde...

 
  • Řadit dle:
  • 16 položek celkem

Stránka 1/1

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.