Zelenina a bambus
V asii se bez zeleniny neobejdete. Zkuste taky typicky křehké a lahodné bambusové výhonky vhodné nejen do hlavních jídel, ale i do polévek a salátů.
Fermentovaný, velmi pikantní salát, jehož základem je čínské zelí, ředkev daikon, mrkev, koření gochugaru a další suroviny, s vysokým obsahem probiotik, vitamínů, vlákniny a...
Fermentovaný, velmi pikantní salát, jehož základem je čínské zelí, ředkev daikon, mrkev, koření gochugaru a další suroviny, s vysokým obsahem probiotik, vitamínů, vlákniny a...
Fermentovaný, velmi pikantní salát, jehož základem je čínské zelí, ředkev daikon, mrkev, koření gochugaru a další suroviny, s vysokým obsahem probiotik, vitamínů, vlákniny a...
Fermentovaný, velmi pikantní salát, jehož základem je čínské zelí, ředkev daikon, mrkev, koření gochugaru a další suroviny, s vysokým obsahem probiotik, vitamínů, vlákniny a...
Bambusové výhonky v nálevu - plátky. Jsou nepostradatelné v mnoha asijských pokrmech.