Dashi no moto tento produkt se používá pro přípravu rybího vývaru a jako látka zvýrazňující chuť japonských jídel.
Kuřecí bujón v prášku 900 g.
Kuřecí bujón v prášku.
Dashi kořenící prášek - tento produkt se používá jako látka zvýrazňující chuť japonských jídel.
Bujón Hu Tieu Nam Vang na přípravu vepřové polévky.
Bujón Canh Chua pro přípravu vietnamské kyselé polévky.
Bujón Vit Tiem (dušená kachna) pro přípravu oblíbeného vietnamského jídla.
Hovězí bujón Bun Bo Hue 75 g
Bo Kho - bujón pro přípravu tradičního vietamského pokrmu Bo Kho.
Bujón Pho Ga pro přípravu vietnamské polévky Pho Ga.
Bujón Pho Bo pro přípravu vietnamské polévky Pho Bo.
Bujón z houby Shiitake pro přípravu polévek nebo ochucení jídel.
Tom Yum bujón pro přípravu známé thajské pikantní polévky.