SHIRATAKI a KONJAC

Nejprodávanější

Shirataki nudle "broad" (rovný tvar) - 400 g
–29 %
 (–29 %)
49 Kč
Detail
Shirataki nudle "udon" (kulatý tvar)  420 g
–29 %
 (–29 %)
49 Kč
Detail
Shirataki nudle 340 g
–29 %
Shirataki nudle 340 g
Akce
Skladem (112)
3804
 (–29 %)
49 Kč
Detail
Organické nudle Konjac 270 g
–16 %
 (–16 %)
62 Kč
Detail
5 položek celkem
Organické nudle Konjac 270 g
–16 %
62 Kč

Organické nudle Konjac - nízkokalorická náhrada těstovin, díky absenci živočišných složek jsou vhodné pro vegetariány a vegany.

55212
Shirataki nudle "fine" (úzké nudle) - 400 g
Akce
–29 %
49 Kč

Shirataki nudle "fine" úzké - nízkokalorická náhrada těstovin, díky absenci živočišných složek jsou vhodné pro vegetariány a vegany.  

3811
Shirataki nudle "broad" (rovný tvar) - 400 g
Akce
–29 %
49 Kč

Shirataki nudle "broad" široké - nízkokalorická náhrada těstovin, díky absenci živočišných složek jsou vhodné pro vegetariány a vegany.  

3810
Shirataki nudle "udon" (kulatý tvar)  420 g
Akce
–29 %
49 Kč

Shirataki nudle "udon" kulaté - nízkokalorická náhrada těstovin, díky absenci živočišných složek jsou vhodné pro vegetariány a vegany.

3809
Shirataki nudle 340 g
Akce
–29 %
Shirataki nudle 340 g
Skladem (112 ks)
49 Kč

Shirataki nudle motané - nízkokalorická náhrada těstovin, díky absenci živočišných složek jsou vhodné pro vegetariány a vegany.    

3804

Rostlina zvaná Konjac stojí na počátku těstovin Konjac v Číně a Shirataki v Japonsku.  Z kořene této rostliny se zpracovává škrob, který se dále zpracuje do těstovin všemožných tvarů. 

Výhody, které vás přesvědčí:
- Bezlepkové
- max 13 kalorií na 100g těstovin
- 0% tuku
- 0% cukru
- 0% škrobu

Vegetariánské - není tam maso!
Veganské - není tam maso, vejce a zvíře netrpělo!
Dietní - po těchto těstovinách rozhodně nepřiberete!
Chutné - to vám nezaručíme! Záleží totiž na vás jak si je připravíte!

 Další výhody a schopnosti: 

- váže tuk ve střevech a zabraňuje jeho vstřebávání do těla

- snižuje cholesterol v krvi, tím, že v tlustém střevě na sebe žlučové kyseliny a játra přeměňují více cholesterolu na žlučové kyseliny

- tyto kyseliny pak vylučuje tělo ven

- toto pomalejší zpracování v žaludku vyvolává pocit sytosti 

Příprava těchto těstovin: 

Těstovin lze vařit samostatně nebo zeleninou, masem, mořskými plody. Stačí vnořit do vody na 3 - 5 minut a hotovo!

Jako takové jsou těstoviny bez chuti. Naopak velice dobře absorbují příchuť  z ostatních přísad.