Pasty
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                    
    
    
    Tradiční korejská chilli pasta Gochujang, fermentovaná, s pikantní a sladkou chutí, ideální pro bibimbap, bulgogi, marinády nebo dipy.
 
                                                                                                                                    
    
    
    Zelená kari pasta s chilli a citronovou trávou. Perfektní pro přípravu thajského zeleného kari s masem nebo mořskými plody.
 
                                                                                                                                    
    
    
    Massaman kari pasta pro thajské kari. S citronovou trávou a krevetovou pastou, ideální s kokosovým mlékem a bramborami.
 
                                                                                                                                    
    
    
    Tamarindová pasta pro filipínskou polévku Sinigang. S kyselou chutí, ideální s krevetami, zeleninou a zázvorem.
 
                                                                                                                                    
    
    
    Pho pasta pro přípravu vietnamské polévky Pho. S badyánem, skořicí a zázvorem, vhodná pro kuřecí nebo hovězí variantu.
 
                                                                                                                                    
    
    
    Žlutá kari pasta, nejjemnější thajské kari. S citronovou trávou a kořením, ideální s kokosovým mlékem a kuřecím masem.

 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
            