Indonéské Rendang kari pasta 50 g

Kód: 16325
Neohodnoceno
43 Kč 860 Kč / 1 kg
Skladem (7 ks)

Indonéské Rendang kari - kořenící pasta.

asia_ikony-02asia_ikony-03

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rendang je pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a kořenící pastou.

Tip na přípravu:
1 balení pasty, 2 lžičky rostlinného oleje, 450 g kuřecího, jehněčího nebo hovězího masa nakrájeného na kostky, 440 ml kokosového mléka
Rozehřejte olej v nepřilnavé pánvi na střední teplotu. Přidejte pastu a míchejte asi 1/2 minuty. Přidejte maso a smažte jej 2 minuty, poté přidejte kokosové mléko a přiveďte jej k varu. Pánev přikryjte a nechte dusit 30 minut. Pánev odkryjte a nechte dusit dalších 20 minut nebo dokud maso nezměkne a omáčka nezačne houstnout. Občas zamíchejte. Podávejte s rýží.

Složení pasty: červené chilli papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, citrónová tráva, mletá kurkuma, semínka koriandru, kmín, byliny a koření.
Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření ihned spotřebujte.

Výživové údaje na 100 g výrobku
Energie 722 kJ/ 185 kcal
Tuky 14 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy 11,2 g
  z toho cukry 9,8 g
Vláknina 5 g
Bílkoviny 1,8 g
Sůl 7,3 g

 

Hmotnost: 50 g

Země původu: Thajsko

 

Doplňkové parametry

Kategorie: PASTY
Hmotnost: 0.06 kg