Kaang Daeng červená kari pasta 50 g

Kód: 16333
Neohodnoceno
46 Kč 920 Kč / 1 kg
Skladem (23 ks)

Thajské červené kari kaang daeng - kořenící pasta.

asia_ikony-02asia_ikony-03

Detailní informace

Detailní popis produktu

Červená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů.

Recept (4 porce): 1 balení pasty na červené kari, 1-2 lžíce rostlinného oleje, 1 ½ šálku (330 ml) kokosového mléka, 250 g kuřecích prsou nakrájených na kousky, 150 g žampionů, rajčat, kousky jablek, hroznů nebo konzerovaného ananasu. Bazalka, chilli paprička nebo koriandr na ozdobu.
Postup: v pánvi zahřejte olej na střední teplotu, přidejte kořenící pastu a smažte 1 min. Přidejte polovinu kokosového mléka a vařte 3 minuty. Přidejte maso a vařte 5 min. Přidejte zbývající kokosové mléko a zbylé ingredience a přiveďte k varu. Ozdobte a podávejte s rýží.

Složení pasty: sojový olej, česnek, kajenský pepř, šalotka, cukr, citronová tráva, sůl, kořen galangal, ananasová šťáva, sušené krevety, rybí omáčka (extrakt z ančoviček, sůl), limetková kůra, byliny a koření

Výživové údaje na 100 g výrobku
Energie 1209 kJ/  289 kcal
Tuky 19 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 3,1 g
Sacharidy 21 g
  z toho cukry 17 g
Vláknina 7,9 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 8,2 g


Hmotnost:
50 g

Země původu: Thajsko

Doplňkové parametry

Kategorie: PASTY
Hmotnost: 0.06 kg