Kaang Daeng červená kari pasta 50 g

Kód: 16333
–11 %
Kaang Daeng červená kari pasta 50 g
–11 % 42 Kč 840 Kč / 1 kg
Skladem (>5 ks)

Thajské červené kari kaang daeng - kořenící pasta.

asia_ikony-02asia_ikony-03

Detailní informace

Detailní popis produktu

Červená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů.

Recept (4 porce): 1 balení pasty na červené kari, 1-2 lžíce rostlinného oleje, 1 ½ šálku (330 ml) kokosového mléka, 250 g kuřecích prsou nakrájených na kousky, 150 g žampionů, rajčat, kousky jablek, hroznů nebo konzerovaného ananasu. Bazalka, chilli paprička nebo koriandr na ozdobu.
Postup: v pánvi zahřejte olej na střední teplotu, přidejte kořenící pastu a smažte 1 min. Přidejte polovinu kokosového mléka a vařte 3 minuty. Přidejte maso a vařte 5 min. Přidejte zbývající kokosové mléko a zbylé ingredience a přiveďte k varu. Ozdobte a podávejte s rýží.

Složení pasty: sojový olej, česnek, kajenský pepř, šalotka, cukr, citronová tráva, sůl, kořen galangal, ananasová šťáva, sušené krevety, rybí omáčka (extrakt z ančoviček, sůl), limetková kůra, byliny a koření

Výživové údaje na 100 g výrobku
Energie 1209 kJ/  289 kcal
Tuky 19 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 3,1 g
Sacharidy 21 g
  z toho cukry 17 g
Vláknina 7,9 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 8,2 g


Hmotnost:
50 g

Země původu: Thajsko

Doplňkové parametry

Kategorie: Pasty
Hmotnost: 0.06 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení