Tuňák v sezamu

Tuňák v sezamu

Suroviny:

Postup:
V malé misce smíchejte sójovou omáčku, mirin, med a sezamový olej. Rozdělte se na dvě stejné části. Rýžový ocet vmíchejte do jedné části a odložte stranou (jako omáčku).

Sezamová semínka rozložte na talíř. Tuňákové steaky potřete směsí sojové omáčky bez octa a poté vložte do sezamových semen.

Rozehřejte olivový olej v pánvi na velmi vysokou teplotu. Do pánve vložte steaky a opékejte z každé strany asi 30 sekund. Podávejte s omáčkou (s octem) a wasabi pastou.

tuňák v sezamu_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení