Trhané hovězí (na tacos)

Trhané hovězí (na tacos)

Suroviny:
- 1,25 kg hovězí pečeně (kýty)
- ½ cibule, nasekaná
- ½ šálku hnědého cukru
- 1/3 šálku sójové omáčky
- 10 stroužků česneku
- 1 jalapeno paprička, nasekaná
- 1 kousek nastrouhaného čerstvého kořene zázvoru
- 2 lžíce kořeněného rýžového octa
- 1 lžíce sezamového oleje
- sůl a mletý pepř na dochucení
- kukuřičné tortilly (dle potřeby)

Postup:
Vložte maso do hrnce pro pomalé vaření a pečení, tzv. pomalý hrnec. Přidejte cibuli, hnědý cukr, sójovou omáčku, česnek, jalapeno papričku, kořen zázvoru, rýžový ocet, sezamový olej, sůl a pepř.

Vařte na vysoké teplotě po dobu cca 8 hodin (nebo na nízké teplotě po dobu 10 hodin). Hotové maso natrhejte vidličkou.

Maso je připraveno pro servírování v tortille.

trhané hovězí_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení