Sabzi Polo

Sabzi Polo

Suroviny:
- 4 šálky dlouhozrnné rýže
- 6 šálků vody na rýži
- 3 lžíce rostlinného oleje
- 1/2 šálku vody
- 1 svazek čerstvého kopru, nasekaný
- 1 svazek čerstvé petržele, nasekané
- 1 svazek čerstvého koriandru, nasekaný
- 2 šálky čerstvých nebo zmrazených fava fazolí
- mletá kurkuma na dochucení (dle chuti)
- mletá skořice na dochucení (dle chuti)
- 1 lžička soli
- 1 lžička pepře

Postup:
Uvařte rýži a dejte ji na pánev. Přidejte 1/2 šálku vody a olej. Přimíchejte kopr, petržel, koriandr, fava fazole, kurkumu, skořici, sůl a pepř. Smažte rýži na středním ohni cca 5 minut. Snižte teplotu na minimum.

Zakryjte a nechte připravovat dalších cca 40 až 45 minut. Hotovou rýži můžete servírovat.

Pozn.: Je běžné, že se rýže na dně pánve lehce připálí.

Sabzi Polo_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení