Lumpia

Lumpia

Suroviny:
- 1 lžíce rostlinného oleje
- 0,5 kg mletého vepřového masa
- 2 stroužky česneku, pasírovaný
- ½ šálku nasekané cibule
- ½ šálku nakrájené mrkve
- ½ šálku nasekané jarní cibulky
- ½ šálku nakrájeného hlávkového zelí
- 1 lžička mletého pepře
- 1 lžička soli
- 1 lžička česnekového prášku
- 1 lžička sójové omáčky
- 30 lumpia wrapů (wrapů na jarní závitky)
- 2 šálky rostlinného oleje (na smažení)

Postup:
Lžíci oleje rozpalte ve wok pánvi na vysoké teplotě. Vložte vepřové maso a za stálého míchání smažte, dokud neztratí narůžovělou barvu. Vyjměte z pánve a dejte stranou.

Nechte na pánvi je tenkou vrstvu oleje. Vložte česnek a cibuli a smažte cca 2 minuty. Přidejte osmažené maso, mrkev, jarní cibulku a zelí. Ochuťte pepřem, solí, česnekovým práškem a sójovou omáčkou. Stáhněte z plotny a dejte stranou.

Nachystejte wrapy. Dejte do každého wrapu tři lžíce připravené masové směsi a wrap zabalte.

Rozpalte 2 šálky oleje v hlubší pánvi. Závitky smažte v oleji 1 až 2 minuty tak, aby byly ze všech stran zlatohnědé

Pozn.: Rolku zabalíte tak, že ji částečně zarolujete, poté na obou koncích založíte a dorolujete. Než dorolujete do konce navlhčete druhou stranu vodou, aby závitek držel.

Lumpia_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení