Perský Kabob

Perský Kabob

Suroviny:
- 1 kg hovězí svíčkové nakrájené na kousky (vhodné je také jehněčí)
- 1 nasekaná cibule
- 1 bílý jogurt (nízkotučný)
- 1/2 lžičky sušené máty
- 1 polévková lžíce soli
- špetka mletého černého pepře
- 1/2 lžičky kurkumy
- 1/8 šálku čerstvé limetkové šťávy

Postup:
Ve velké míse smíchejte jogurt, cibuli, mátu, sůl, pepř, kurkumu a limetkovou šťávu. Vložte do směsi kousky hovězího masa a promíchejte. Přikryjte a nechte marinovat v lednici několik hodin (nejlépe přes noc).

Předehřejte gril na vysokou teplotu. Marinované kousky masa napíchněte na špejli po 6 až 8 kusech. Vložte na gril a opékejte 3 až 4 minuty z každé strany, dohromady cca 15 minut.

perský kabob_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení