Mongolské hovězí

Mongolské hovězí

Suroviny:
- ¼ šálku sójové omáčky
- 1 lžíce hoisin omáčky
- 1 lžíce sezamového oleje
- 2 lžičky bílého cukru
- 1 lžíce nasekaného česneku
- 1 lžíce vloček červené papriky
- 0,5 kg hovězího steaku na menší kousky
- 1 lžíce arašídového oleje
- 2 jarní cibulky, nakrájené

Postup:
Smíchejte dohromady sójovou omáčku, hoisin omáčku, sezamový olej, cukr, česnek a paprikové vločky v misce. Do této marinády naložte hovězí maso, přikryjte a dejte do chladu alespoň na hodinu (nejlépe přes noc).

Rozpalte arašídový olej ve wok pánvi na vysokou teplotu. Přidejte jarní cibulku a osmahněte asi 5 až 10 vteřin. Poté přidejte hovězí maso. Smažte za stálého míchání asi 5 minut dokud maso nezhnědne.

Můžete ozdobit jarní cibulkou.

mongolské hovězí_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení