Kimchi smažená rýže
Suroviny:
 - 1 polévková lžíce rostlinného oleje
 - ¼ šálek nakrájené cibule
 - 1 polévková lžíce mletého česneku
 - 1 ½ lžičky mletého zázvoru
 - ½ šálku jemně nasekaného kimchi
 - 1 polévková lžíce rýžového vinného octa
 - 1 vařené rýže
 - 2 polévkové lžíce bílého cukru
 - 2 polévkové lžíce sójové omáčky se sníženým obsahem sodíku
 - ½ polévkové lžíce sezamového oleje
 - špetka soli (nebo podle chuti)
 - špetka mletého černého pepře (nebo podle chuti)
 - nasekaná jarní cibulka
Postup:
Rozpalte olej ve velké nepřilnavé pánvi na střední teplotu. Přidejte cibuli, česnek a zázvor. Smažte za občasného míchání asi 3 minuty, dokud cibule nezměkne. Zvyšte teplotu a přidejte nasekané kimchi a ocet. Vmíchejte vařenou rýži, sojovou omáčku, cukr a sezamový olej. Smažte a míchejte asi 5 minut. Dochuťe solí a pepřem. Posypejte jarní cibulkou.
Můžete podávat se sázeným vejcem i bez.

