Jiaozi knedlíčky
Suroviny:
 - 100 čtverečků z wonton těsta
 - 2 kg mletého vepřového masa
 - 1 polévkovou lžíci nastrouhaného čerstvého kořene zázvoru
 - 4 stroužky nasekaného česneku
 - 2 polévkové lžíce jarní cibulky najemno
 - 4 polévkové lžíce sójové omáčky
 - 3 polévkové lžíce sezamového oleje
 - 1 vejce
 - 5 šálků najemno nasekaného čínského zelí
Postup:
 Ve velké míse smíchejte vepřové maso, zázvor, česnek, jarní cibulku, sójovou omáčku, sezamový olej, vejce a čínské zelí. Pořádně zamíchejte.
Na každý wontonový čtvereček umístěte 1 lžičku vepřové náplně. Navlhčete hrany těsta vodou a přehněte je tak, aby vytvořili trojúhelníkový tvar. Knedlíčky odložte na lehce pomoučenou plochu, dokud nebudou připraveny k vaření.
Knedlíčky vařte v páře cca 15 až 20 minut. Podávejte ihned.

