Japanese Beef

Japanese Beef

Suroviny:
- 1 kg hovězí svíčkové bez kosti nebo hovězích steaků
- 3 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- 300 ml hovězího vývaru (možno použít bujon)
- ½ šálku sójové omáčky
- 2 polévkové lžíce cukru
- 2 polévkové lžíce rostlinného oleje
- 1/2 šálku mrkve nakrájené na tenké proužky
- 2 střední červené papriky nakrájené na podélné proužky
- 3 stonky celeru na plátky
- 2 stření zelené cibule, nakrájené
- 1 šálek hrášku v lusku (rozkrájené na půl)

Postup:
Hovězí nakrájejte na jemné nudličky.

Smíchejte kukuřičný škrob, vývar, sójovou omáčku a cukr.

Rozpalte lžíci oleje na wok pánvi a přidejte hovězí maso. Restujte maso dohněda (nejlépe na dvakrát) a dejte stranou.

Přidejte lžíci oleje a orestujte mrkev, hrášek, papriky, celer a cibuli tak, aby byli lehce křupavé (nejlépe na dvakrát). Poté zeleninu vyndejte a nechte stranou.

Přidejte směs s kukuřičným škrobem a míchejte, dokud nezhoustne. Přidejte hovězí maso a zeleninu, aby se jídlo prohřálo.

Servírujte s rýží nebo nudlemi. Možno posypat také sezamovými semínky.

Japanese Beef_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení