Galbi

Galbi

Suroviny:

  • 2 kg hovězích žeber
  • 5 stroužků česneku
  • 1 cibule, nahrubo nasekaná
  • 1 Asijská hruška (hrušeň), na kostičky
  • 1 šálek sójové omáčky
  • 1 šálek hnědého cukru
  • ¼ šálku medu
  • ¼ šálku sezamového oleje
  • Špetka černého pepře (nebo podle chuti)

Postup:

Vložte zebra do hrnce a zalijte vodou. Nechte asi hodinu namočené, poté vytáhněte a osušte.

Smíchejte česnek, cibuli a Asijskou hrušku a rozmixujte, aby vzniklo pyré. Nalijte do velké mísy a přidejte sójovou omáčku, cukr, med, sezamový olej a pepř. V této směsi poté marinujte žebra. Nejlépe nechte přes noc.

Rozpalte grill a lehce naolejujte rošt. Žebra poté grilujte 5-10 minut z každé strany (do křupava).

Galbi_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení