Pasty, Strana 2
Řazení produktů
Výpis produktů
Středně pálivé nakládané mango, ideální jako čatní ke kari, masu nebo indickým plackám.
Pikantní fermentované sojové boby v chilli oleji, vhodné do těstovin, omáček nebo wok pokrmů.
Mangové chutney s kořením, typické pro indickou kuchyni, kombinuje sladké mango s kmínem, skořicí a zázvorem.
Smažená krevetová pasta, oblíbená na Filipínách. Perfektní k dochucení rýže a manga, přidává pokrmům výraznou chuť.
Extra pikantní sambal oelek chilli pasta, fermentovaná z chilli papriček, dokonalá náhrada čerstvých chilli pro velké množství pokrmů.
Bílá miso pasta z fermentovaných sójových bobů pro polévky, marinády a omáčky s jemnou umami chutí.
Červená miso pasta z fermentovaných sójových bobů pro polévky, marinády a omáčky s umami chutí.
