Pasty, Strana 2
Výpis produktů
Tahini sezamová pasta z pražených sezamových semen. Ideální do hummusu, chalvy, omáček, marinád nebo jako náhrada másla na pečivo.
Středně pálivé nakládané mango, ideální jako čatní ke kari, masu nebo indickým plackám.
Pikantní fermentované sojové boby v chilli oleji, vhodné do těstovin, omáček nebo wok pokrmů.
Mangové chutney s kořením, typické pro indickou kuchyni, kombinuje sladké mango s kmínem, skořicí a zázvorem.
Smažená krevetová pasta, oblíbená na Filipínách. Perfektní k dochucení rýže a manga, přidává pokrmům výraznou chuť.
Extra pikantní sambal oelek chilli pasta, fermentovaná z chilli papriček, dokonalá náhrada čerstvých chilli pro velké množství pokrmů.
Bílá miso pasta z fermentovaných sójových bobů pro polévky, marinády a omáčky s jemnou umami chutí.
Červená miso pasta z fermentovaných sójových bobů pro polévky, marinády a omáčky s umami chutí.
