Madras kuřecí kari pasta 50 g

Kód: 16329
45 Kč 900 Kč / 1 kg
Skladem (17 ks)

Kořenící pasta pro přípravu indického kari Madras

asia_ikony-02asia_ikony-03

Detailní informace

Detailní popis produktu

Madras kari se jmenuje podle regionu v jihovýchodní Indii, kde vzniklo. Madras kari můžete dělat s kuřecím, vepřovým či jehněčím masem. Typické madras kari má červenou barvu po paričkách a kurkumě a sladkokyselou chuť. 

Příprava (pro 4 osoby):
1 balení pasty, 3 lžíce rostlinného oleje, 1 velká cibule, nahrubo na krájená, 350 g kuřecího masa nakrájeného na kousky, 2 brambory nakrájené na kostičky, 440 ml kokosového mléka
Rozehřejte v pánvi olej na střední teplotu, přidejte cibuli a kořenící pastu a smažte 1 minutu. Přidejte kuřecí maso a brambory a smažte 3 minuty. Přidejte kokosové mléko a přiveďte k varu. Stáhněte plamen, přikryjte a nechte vařit 30 minut nebo dokud nebude maso hotové. Občas zamíchejte.

Složení pasty: sójový olej, šalotka, česnek, sůl, chilli, citronová tráva, hořčice, pískavice, kurkuma, kmín, koriandr

Výživové údaje na 100 g výrobku
Energie 1196 kJ/  286 kcal
Tuky 23 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 3,2 g
Sacharidy 12 g
  z toho cukry 6 g
Vláknina 8,2 g
Bílkoviny 5 g
Sůl 10 g


Hmotnost: 50 g

Země původu: Thajsko


 

Doplňkové parametry

Kategorie: PASTY
Hmotnost: 0.06 kg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 5.3.2020
+ Jednoduchá příprava!