Potraviny, Strana 15
-
Zdravé BIO potraviny
-
Recepty
-
Ovoce
-
Nudle
-
Káva
-
Omáčky
-
Rýže
-
Pasty
-
Koření
-
Polévky a bujóny
-
Mouka & tapioka
-
Houby
-
Řasy a ryby
-
Zelenina a bambus
-
Kokosové produkty
-
Pochutiny
-
Oleje
-
Netradiční octy
-
Sushi
-
MRAŽENÉ ZBOŽÍ
-
Čaje
-
Sety potravin
-
Výrobky ze sóji
-
Nápoje
-
Řemeslné potraviny
-
Dárkové vouchery
-
Veganské produkty
-
Po datu minimální trvanlivosti
-
Zdraví a doplňky stravy

Bílá miso pasta z fermentovaných sójových bobů pro polévky, marinády a omáčky s jemnou umami chutí.

Vietnamské nudle ze sladkých brambor, bezlepkové, vhodné do polévek a salátů, s jemnou chutí.

Japonská panko strouhanka pro křupavé obalování masa, ryb a zeleniny. Hrubší struktura, méně nasákne tuk.

Jemný rýžový ocet z Thajska, skvělý k dochucení rýže, polévek, salátů a marinád, kyselost 5 %.

Sladká chilli omáčka, lehce pálivá, ideální k jarním závitkům, hranolkům, smaženým krevetám, grilovanému masu a rybám.

Vaječné pšeničné nudle pro rychlé vaření, ideální pro čínské pokrmy. Hmotnost 500 g, původ Čína.

Hnědý třtinový cukr pro slazení asijských dezertů, omáček a kari. Dodá jemnou karamelovou chuť a sladkost.

Hustá hoisin omáčka s fermentovanou sójovou pastou, vhodná pro čínská masová jídla, marinády a dochucení polévek.