Potraviny, Strana 16
-
Zdravé BIO potraviny
-
Recepty
-
Ovoce
-
Nudle
-
Káva
-
Omáčky
-
Rýže
-
Pasty
-
Koření
-
Polévky a bujóny
-
Mouka & tapioka
-
Houby
-
Řasy a ryby
-
Zelenina a bambus
-
Kokosové produkty
-
Pochutiny
-
Oleje
-
Netradiční octy
-
Sushi
-
MRAŽENÉ ZBOŽÍ
-
Čaje
-
Sety potravin
-
Výrobky ze sóji
-
Nápoje
-
Řemeslné potraviny
-
Dárkové vouchery
-
Veganské produkty
-
Po datu minimální trvanlivosti
-
Zdraví a doplňky stravy

Červená miso pasta z fermentovaných sójových bobů pro polévky, marinády a omáčky s umami chutí.

Sriracha chilli omáčka bez glutamanu, ostrá, ideální pro mořské plody, grilovaná jídla a jako dip.

Bambusové výhonky v nálevu - plátky. Jsou nepostradatelné v mnoha asijských pokrmech.

Čínský zelený čaj z provincie Hunan. Lehká, osvěžující chuť s antioxidačními účinky. Ideální horký nebo studený.

Vietnamské rýžové nudle, základ asijské kuchyně, vhodné do polévek, salátů a smažených pokrmů, připravené rychle.