Som Tam Malakor

Som Tam Malakor

 

Suroviny:

  • ¼ šálku arašídů
  • 2 thajské chilli papričky, nasekané
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžíce sušených krevet
  • 1 lžíce bílého cukru
  • Šťáva ze 2 středních limetek
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 1 střední zelená papája – oloupaná a nakrájená na tenké proužky
  • 1 šálek cherry rajčat, rozpůlených (volitelně)
  • ¼ šálku čerstvé zelené fazolky, nakrájené
  • ½ střední mrkve, nakrájené (volitelně)
  • sůl a mletý černý pepř podle chuti

Postup:

Předehřejte troubu na 175 stupňů C. Umístěte arašídy na plech. Dejte do trouby a pečte 7 až 8 minut. Nechte 5 minut vychladnout.

Pečené arašídy, thajské chilli, česnek, sušené krevety a cukr dejte do misky a podrťte. Přidejte limetkovou šťávu a rybí omáčku a připravte dresing.

Přidejte papáju, rajčata, fazolky a mrkev. Dochuťte solí a pepřem. Můžete přidat také kousky limetky.

Som Tam Malakor_web_2

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení