Shalgam Masala

Shalgam Masala

Suroviny:

  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 1 velká cibule, nasekaná
  • 1 čajová lžička zázvorovo-česnekové pasty
  • 2 malé zelené chilli papričky, nasekané
  • 2 rajčata, nasekaná
  • 1 čajová lžička mletého koriandru
  • 1 čajová lžička mletého kmínu
  • ½ čajové lžičky mleté kurkumy
  • sůl podle chuti
  • 2 šálky oloupaného tuřínu nakrájeného na kostičky
  • ⅔ šálku horké vody
  • 1 čajová lžička hnědého cukru

Postup:

Na středním ohni rozpalte olej ve velké pánvi. Přidejte cibuli; restujte asi 10 minut. Vmíchejte zázvorovo-česnekovou pastu a chilli papričky; restujte další asi 1 minutu.

Přidejte rajčata, koriandr, kmín, kurkumu a sůl; dobře promíchejte. Přidejte tuřín a horkou vodu; také promíchejte. Zakryjte pokličkou a přiveďte k varu. Snižte teplotu a duste20 až 30 minut, dokud tuřín nebude měkký. Přidejte hnědý cukr a nahrubo tuřín rozmačkejte.

Shalgam Masala_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení