Dnešní recept je sázka na jistotu. Zavítáme do Vietnamu a připravíme si společně jedno z nejtradičnějších asijských jídel. Vietnamská polévka Pho Ga může i u vás doma chutnat jako v asijské restauraci. Její příprava je snadná a výsledek perfektní. Dobrou chuť!
Suroviny:
 - 1 lžíci rostlinného oleje
 - 1 menší žlutá cibule, nasekaná
 - cca 20 dkg žampionů (portobello)
 - 4 stroužky česneku, prolisované
 - 8 šálků vody
 - 1 balíček rýžových nudlí
 - 8 lžiček kuřecího vývaru nebo bujón
 - 2 vařená kuřecí prsa, trhaná
 - 4 jarní cibulky, nasekané
 - 1/3 šálku nasekaného čerstvého koriandru
 - 2 šálky fazolových klíčků
 - šťáva z 1 limetky
 - kapku Sriracha omáčky (nebo dle chuti)
Postup:
 Rozehřejte olej ve velkém hrnci na střední teplotě. Orestujte cibulku, žampiony a česnek do měkka, asi 5 až 10 minut. Přidejte vodu, rýžové nudle a kuřecí vývar (bujón). Přiveďte k varu. Poté snižte teplotu na minimum.
Přidejte kuřecí maso, jarní cibulku, koriandr a vařte dalších 5 minut. Polévku dejte do servírovacích misek a podávejte s limetkovou šťávou a omáčkou Sriracha.
