Pad Krapow Gai

Pad Krapow Gai

Suroviny:

  • ⅓ šálku kuřecího vývaru
  • 1 lžíce ústřicové omáčky
  • 1 lžíce sójové omáčky, nebo podle potřeby
  • 2 čajové lžičky rybí omáčky
  • 1 čajová lžička bílého cukru
  • 1 čajová lžička hnědého cukru
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 0,5 kg vykostěných kuřecích stehen bez kůže, nasekané na malé kousky
  • ¼ šálku nakrájené cibule šalotky
  • 4 stroužky česneku, pasírovaný
  • 2 lžíce pomleté nebo najemno nakrájené thajské chilli papričky, Serrano papričky nebo feferonky
  • 1 šálek nadrobno nakrájených listů čerstvé bazalky

Postup:

Kuřecí vývar, ústřicovou omáčku, sójovou omáčku, rybí omáčku, bílý cukr a hnědý cukr smíchejte v misce.

Rozpalte velkou pánev na vysokou teplotu. Pokapejte olejem. Přidejte kuřecí kousky a za stálého míchání restujte 2 až 3 minuty, dokud neztratí syrovou barvu. Přidejte cibuli, česnek a nakrájené chilli papričky. Pokračujte v restování na vysoké teplotě další 2 nebo 3 minuty. Přidejte asi lžíci připravené směsi a restujte další cca 1 minutu.

Poté přidejte zbytek směsi a za stálého míchání restujte ještě další 1 nebo 2 minuty. Poté odstraňte z plotny.

Přimíchejte bazalku a nechte ještě půl minuty. Podávejte s rýží.

Pad Krapow Gai_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení