Machhere Jhol

Machhere Jhol

Suroviny:

  • 2 velká rajčata, hrubě nasekaná
  • 2 čajové lžičky mletého kmínu
  • 1 lžíce mleté kurkumy
  • ½ lžičky soli
  • 2 šálky vody
  • 1 lžíce rostlinného oleje
  • 1 kg rybích filetů, nakrájené na velké kousky
  • ½ čajové lžičky hořčičných semen
  • ½ lžičky semínek kmínu
  • ½ lžičky černého kmínu
  • ¼ lžičky semen fenyklu, lehce drcená
  • ¼ lžičky semen pískavice řecké

Postup:

Přiveďte rajčata, kmín, kurkumu, sůl a vodu k varu ve velké pánvi (nebo hrnci); snižte teplotu na střední a poduste.

Rozpalte olej na jiné pánvi na středně vysokou teplotu, osmažte filety do zlatova, cca 2 až 3 minuty na každé straně. Dejte rybu do hrnce.

Na prázdné pánvi opečte na několik vteřin hořčičná semínka, kmínová semínka, černá kmínová semínka, fenyklová semena a semena pískavice. Koření vmíchejte do dušené směsi. Duste cca dalších 10 minut. Podávejte teplé.

Machhere Jhol_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení