Nuoc Cham

Můžete umět ty nejlepší závitky, nikdy to ale nebude dokonalé, pokud si je nebudete mít v čem namáčet. Osvojte si postup přípravy jedinečné vietnamské omáčky Nuoc Cham, bez které by vietnamská kuchyně snad ani nebyla vietnamskou kuchyní.

Suroviny:

  • 1/4 šálku bílého cukru
  • 1/2 šálku teplé vody
  • 1/4 šálku rybí omáčky
  • 1/4 šálku destilovaného octa
  • šťáva z půlky citronu
  • 3 stroužky česneku, utřené
  • 3 chilli papričky, nakrájené
  • 1 zelená cibulka nakrájená na tenké plátky

Postup:

V míse smíchejte cukr a teplou vodu, a počkejte dokud se cukr úplně nerozpustí. Přidejte rybí omáčku, ocet, citronovou šťávu, česnek, chilli papričky a zelenou cibuli. Vše promíchejte a nechte 24 hodin odpočívat.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení