Kuřecí Kung Pao

Kuřecí Kung Pao

Suroviny:
- 1/2 kg kuřecích prsou nakrájených na kostičky
- 2 lžíce bílého vína
- 2 lžíce sezamového oleje
- 2 lžíce kukuřičného škrobu rozpuštěné ve 2 lžících vody 
- 30 ml chilli pasty
- 2 lžičky třtinového cukru
- 4 jarní cibulky - nasekané 
- 1 lžíce nasekaného česneku
- 100 g nasekaných arašídů 
 
Postup: 
K výrobě marinády: Zkombinujte 1 lžíci vína, 1 lžíci sójové omáčky, 1 lžíci oleje a 1 lžíci kukuřičného škrobu s vodou a smíchejte dohromady. Kuřecí kousky vložte do skleněné misky a přidejte marinádu, přiklopte a vložte do ledničky na 30 minut.
 
K výrobě omáčky: Do malé misky zkombinujte 1 lžíci vína, 1 lžíci sójové omáčky, 1 lžíci oleje, 1 lžíci kukuřičného škrobu s vodou, chilli pastu, ocet a cukr. Smíchejte dohromady a přidejte jarní cibulku, česnek, vodní kaštany a arašídy. Na středně velké pánvi vařte dokud nebude omáčka hezky vonět. 
 
Mezitím vyndejte maso z marinády a nechte dusit na větší pánvi dokud nebude maso bílé, dušené maso pak přidejte do omáčky a vařte společně dokud omáčka nezhoustne.
 
Servírujte s kvalitní rýží.
 
asiafood_kungpao_web

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení