Kuřecí Jalfrezi
Suroviny:
 - 4 čajové lžičky rostlinného oleje
 - 1 velkou cibuli nasekanou najemno
 - 3 stroužky nasekaného česneku
 - 1 polévkovou lžíci rajčatového protlaku
 - 2 nakrájená rajčata
 - 1 čajovou lžičku bílého octa
 - 1 čajovou lžičku mleté kurkumy
 - ½ čajové lžičky mletého kmínu
 - ½ čajové lžičky mletého koriandru
 - ½ čajové lžičky chilli koření
 - ½ čajové lžičky garam masala směsi
 - 1 nasekanou malou červenou papriku
 - 0,5 kg nakrájeného vařeného (pečeného) kuřete
 - sůl podle chuti
 - 4 snítky čerstvého koriandru, na ozdobení
Postup:
 Rozehřejte olej ve velké pánvi na mírném ohni, přisypejte cibuli a česnek a smažte, dokud nezměkne. Přimíchejte rajčatový protlak, rajčata a ocet. Okořeňte kurkumou, kmínem, koriandrem, chilli kořením a směsí garam masala. Řádně promíchejte a vařte asi 10 minut.
Přidejte červené papriky a kuře. Snižte teplotu a vařte 6 až 8 minut, dokud se kuře neprohřeje. Osolte, ozdobte koriandrem a můžete servírovat.

