Pro veškerou komunikaci doporučujeme email, reagujeme na něj v pracovní dny do 24 hodin. Telefonní linka je v tomto období přetížená.

Kimchi polévka

Kimchi polévka 

Suroviny:
- 1 lžička sezamového oleje
- 250 g vepřového bůčku, nakrájený na menší kousky
- 2 stroužky česneku, nasekané
- 2 šálky připraveného dashi vývaru (z tuňáka)
- 1 šálek kimchi (salát), nasekaného na kousíčky
- 2 lžíce gochujang (korejská chilli pasta)
- 1 lžíce gochugaru (korejský chilli prášek)
- 350 g tofu, nakrájeného na kostičky
- 1 šálek nakrájené cukety
- 1 menší cibuli
- 2 nakrájené zelené chilli papričky
- 2 nasekané jarní cibulky

Postup:
Rozehřejte olej ve velké pánvi na střední teplotu. Přidejte vepřové a osmahněte cca 5 až 7 minut tak, aby nebylo v centru růžové. Přidejte česnek a smažte asi ještě minutu.

Přidejte vývar a kimchi a přiveďte k varu. Přimíchejte chili pastu a chilli prášek. Nechte povařit cca 20 minut.

Přimíchejte tofu, cuketu, cibuli a chilli papričky, vařte cca 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Stáhněte z plotny a ozdobte jarní cibulkou.

kimchi polévka_web