Kimchi polévka

Kimchi polévka 

Suroviny:
- 1 lžička sezamového oleje
- 250 g vepřového bůčku, nakrájený na menší kousky
- 2 stroužky česneku, nasekané
- 2 šálky připraveného dashi vývaru (z tuňáka)
- 1 šálek kimchi (salát), nasekaného na kousíčky
- 2 lžíce gochujang (korejská chilli pasta)
- 1 lžíce gochugaru (korejský chilli prášek)
- 350 g tofu, nakrájeného na kostičky
- 1 šálek nakrájené cukety
- 1 menší cibuli
- 2 nakrájené zelené chilli papričky
- 2 nasekané jarní cibulky

Postup:
Rozehřejte olej ve velké pánvi na střední teplotu. Přidejte vepřové a osmahněte cca 5 až 7 minut tak, aby nebylo v centru růžové. Přidejte česnek a smažte asi ještě minutu.

Přidejte vývar a kimchi a přiveďte k varu. Přimíchejte chili pastu a chilli prášek. Nechte povařit cca 20 minut.

Přimíchejte tofu, cuketu, cibuli a chilli papričky, vařte cca 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Stáhněte z plotny a ozdobte jarní cibulkou.

kimchi polévka_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení