Japonské Curry

Japonské Curry

Suroviny:

  • 1 polévková lžíce rostlinného oleje nebo více podle potřeby
  • 1 kg hovězího masa, nakrájené na kostky
  • 3 cibule, na čtvrtky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 ½ čajové lžičky worcestrové omáčky
  • 1 špetka kajenského pepře nebo podle chuti
  • voda
  • 4 mrkve, nakrájené na kousky
  • 1 kostka kuřecího bujonu (volitelně)
  • 3 střední brambory, nakrájené na kousky
  • 1 ½ nádoby Japonský kari pasty

Postup:

Rozpalte olej v hrnci na středně vysoké teplotě. Přidejte hovězí maso a restujte jej do hněda, 5 až 7 minut. Přidejte cibuli a nechte asi 3 minuty. Přidejte kečup a worcestrovou omáčku. Promíchejte. Přidejte kajenský pepř. Nalijte vodu tak, aby pokryla směs asi o 3-4 cm. Přidejte mrkev a bujón.

Duste po dobu 30 minut. Přidejte brambory. Vmíchejte kari. Pokračujte ve vaření asi ještě 30 minut, dokud nebudou hovězí maso a zelenina jemné.

Japonské Curry_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení