Japchae

Japchae

Suroviny:
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce sezamového oleje
- 2 jarní cibulky, nasekané
- 1 stroužek česneku, pasírovaný
- 1 lžička sezamových semínek
- 1 lžička cukru
- ¼ lžičky černého pepře
- 0,5 kg hovězí svíčkové na tenké plátky
- 2 lžíce rostlinného oleje
- ½ šálku mrkve na tenké plátky
- 1/3 šálku plátků bambusových výhonků
- napa zelí nakrájené na kousky
- 2 šálky nasekaného čerstvého špenátu
- skleněné nudle namočené v teplé vodě
- 2 lžíce sójové omáčky
- ½ lžičky soli
- 1 lžíce cukru
- ¼ lžičky černého pepře

Postup:
Ve velké misce smíchejte 1 polévkovou lžíci sojové omáčky, sezamový olej, jarní cibulku, česnek, sezamová semínka, 1 lžičku cukru a 1/4 lžičky pepře. Vmíchejte plátky hovězího masa a marinujte při pokojové teplotě po dobu 15 minut.

Rozpalte wok pánev na střední teplotu a pokapejte olejem. Vložte hovězí maso a rovnoměrně orestujte (dohněda). Přidejte mrkev, bambusové výhonky, napa zelí a špenát. Dále přidejte nudle 2 polévkové lžíce sojové omáčky, 1 polévkovou lžíci cukru, 1/2 lžičky soli a 1/4 lžičky pepře. Snižte teplotu a připravujte do prohřátí.

Japchae_AF_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení