Hovězí s hráškem

Hovězí s hráškem

Suroviny:
- 3 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce rýžového octa
- 1 lžíci hnědého cukru
- ½ lžičky kukuřičného škrobu
- 1 lžíci rostlinného oleje
- 1 lžíci mletého česneku
- 1 lžíci nastrouhaného čerstvého kořene zázvoru
- 0,5 kg hovězího steaku nakrájeného na nudličky
- 2 šálky hrachových lusků

Postup:
V menší misce smíchejte sojovou omáčku, rýžový ocet, hnědý cukr a kukuřičný škrob. Dejte stranou.

Rozpalte olej ve wok pánvi na střední teplotě. Restujte zázvor s česnekem po dobu 30 vteřin. Přidejte hovězí maso a restujte 2 minuty, dokud maso nezhnědne. Přidejte hrachové lusky a restujte další 3 minuty. Přidejte předělanou směs, přiveďte k varu. Poté snižte teplotu na minium a vařte dokud omáčka nezhoustne.

Můžete ozdobit jarní cibulkou a sezamovými semínky.

hovězí s hráškem_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení