Char Siu

Char Siu

Suroviny:

Postup:

Nakrájejte vepřové maso na proužky dlouhé, vložte do velkého uzavíratelného plastového sáčku (alternativně možno do mísy).

Smíchejte sójovou omáčku, med, kečup, hnědý cukr, rýžové víno, hoisin omáčku, červené potravinářské barvivo a čínské koření pěti vůní společně v hrnci na středně nízkém ohni. Restujte 2 až 3 minuty. Nalijte marinádu do sáčku s vepřovým masem, vytlačte vzduch z vaku a utěsněte. Promíchejte, aby se všechny kousky vepřového masa obalily marinádou.

Marinujte vepřové maso v lednici neméně 2 hodiny.

Předehřejte venkovní gril a lehce naolejujte rošt.

Grilujte marinované vepřové maso na předehřátém roštu. Pravidelně otáčejte, dokud nebude hotové (poznáte tak, že je propečené i uvnitř).

Char Siu_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení