Cap Cai s arašídy

Cap Cai s arašídy

Suroviny:
- 1 kg loupaných krevet
- 2 velké papriky
- 1 a ½ šálku nasekané brokolice
- 1 velkou cibuli nakrájenou
- 3 polévkové lžíce rostlinného oleje
- 4 stroužky nasekaného česneku
- 3 jarní cibulky (možno použít pórek)
- ¼ šálku rýžového octa
- 2/3 šálku vody
- ¾ šálku pražených arašídů
- 1/3 šálku hoisin omáčky
- 2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- sůl dle chuti

Postup:
Rozehřejte olej ve velké pánvi na mírném ohni. Přidejte česnek a cibuli a orestujte. Vložte papriku, brokolici, jarní cibulku a restujte 5 až 7 minut.

Nalijte ocet a vařte asi 3 minuty, dokud se neodpaří. Přilijte vodu, vložte krevety a vařte 10 až 15 minut, dokud krevety nezrůžoví (nesmí být průhledné).

Rozmíchejte kukuřičný škrob v hoisin omáčce a přidejte do pánve. Míchejte do zhoustnutí. Nakonec přisypte arašídy.

Před servírováním možno dochutit solí.

capcai_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení