Bo Nuong Xa

Bo Nuong Xa

Suroviny:
olej na pomazání grilovacího roštu
- 2 lžičky cukru
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžičku mletého černého pepře
- 2 stroužky česneku, nasekaný
- 2 stonky citronové trávy, najemno nebo mletou
- 2 lžičky sezamových semínek
- 750 g hovězí svíčkové, na tenké plátky
- grilovací špejle
- 12 listů římského salátu
- čerstvý koriandr, bazalku nebo mátu na ozdobení (možno použít vše)

Postup:
Ve střední míse smíchejte cukr, sójovou omáčku, pepř, česnek, citronovou trávu a sezamová semínka. Vložte maso a zamíchejte v marinádě. Přikryjte a nechte marinovat v lednici cca 4 hodiny.

Rozehřejte gril. Vyndejte maso z marinády a navlékněte na špejle. Naolejujte rošt a položte na něj špízy. Grilujte cca 5 minut z každé strany.

Podávejte na špejlích nebo můžete hovězí maso ze špejlí svléci. Můžete podávat na listech salátu. Ozdobte bylinkami.

bo nuong xa_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení