Mouka a tapioka
Rýžová mouka a tapioka jsou bez ideální pro bezlepkové vaření a exotické pokrmy. Vytvořte křupavé tempura těsto nebo jemné dezerty. Naše mouky pocházejí z kvalitních zdrojů pro autentickou chuť. Objevte jejich všestrannost a připravte si zdravé asijské delikatesy.

Rýžová mouka z lepkavé rýže, bezlepková. Vhodná pro asijské pečivo, mochi a zahušťování těst.

Rýžová mouka pro křupavé obalování masa nebo nadýchané pečivo. Vhodná pro asijské pokrmy a zahušťování.

Japonská panko strouhanka pro křupavé obalování. Lehká textura, méně tuku, vhodná pro maso, ryby a zeleninu.

Kokosová mouka, přirozeně bezlepková, bohatá na vlákninu a bílkoviny. Vhodná pro pečení a zahušťování omáček.

Rýžová mouka z lepkavé rýže, bezlepková. Vhodná pro asijské pečivo, mochi a zahušťování těst.

Tapioková mouka, bezlepkový škrob z manioku. Ideální pro pečení, zahušťování omáček a náhradu vaječného bílku.

Japonská panko strouhanka pro křupavé obalování masa, ryb a zeleniny. Hrubší struktura, méně nasákne tuk.