Kari
Kari pasta dodává thajským a indickým pokrmům bohatou a aromatickou chuť. Perfektní pro přípravu červeného nebo zeleného kari s masem či zeleninou. Autentické receptury z Asie zaručují kvalitu. Kvalitní pasty doručíme bleskově až k vám.
Výpis produktů
 
                                                                                                                                    
    
    
    Zelená kari pasta s chilli a citronovou trávou. Perfektní pro přípravu thajského zeleného kari s masem nebo mořskými plody.
 
                                                                                                                                    
    
    
    Massaman kari pasta pro thajské kari. S citronovou trávou a krevetovou pastou, ideální s kokosovým mlékem a bramborami.
 
                                                                                                                                    
    
    
    Žlutá kari pasta, nejjemnější thajské kari. S citronovou trávou a kořením, ideální s kokosovým mlékem a kuřecím masem.

 
                                    
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            