Sayur Lodeh pasta na indonéské zeleninové kari 50 g Kód: 16369

Neohodnoceno
Výrobce: AsiaHomeGourmet
43 Kč 860 Kč/1kg
Položka byla vyprodána…
Objednáno
Můžeme doručit do: 26.7.2018

Indonesia Vegetable Curry

BEZLEKOVEbez barvivbez konzervantubez msg

Detailní popis produktu

bez barvivbez konzervantuBEZLEKOVEbez msg

Sayur Lodeh je tradiční indonésky zeleninový pokrm. Původně je vegetariánský. Servíruje se s rýží.

Příprava:

- Rozehřejte olej v hrnci na mírném ohni teplem. Přidejte pastu a smažte po dobu asi 1/2 minuty.
- Snižte přívod tepla a přidejte kokosové mléko, zeleninu a tofu. Přiveďte k varu.
- Vaříme asi 20 minut, dokud není vařená zelenina. Podávejte horké s rýží nebo chlebem.

Složení: červené papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, Lemongrass, mletá kurkuma, koriandru, kmínu, bylin a koření.
Vyrobeno: Thajsko
Hmotnost: 50 g
Porce: 4
Chráňte před přímým slunečním světlem. Po otevření ihned spotřebujte.

 Nutriční informace na 100 g  
 Energie  772 kJ / 185 kcal
 Tuk  14 g
 z toho nasycené mastné kyseliny  2,1 g
 Sacharidy  11 g
 z toho cukry  9,8 g
 Vlákniny  5 g
 Protein  1,8 g
 Sůl  7,3 g