Sayur Lodeh pasta na indonéské zeleninové kari 50 g

Kód: 16369
49 Kč
Skladem (17 ks)

Sayur Lodeh pasta na indonéské zeleninové kari. Toto jídlo je oblíbené u vegetariánů.

asia_ikony-01asia_ikony-02asia_ikony-03

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sayur Lodeh je tradiční indonésky zeleninový pokrm. Původně je vegetariánský. Servíruje se s rýží.

Příprava (pro 4 osoby):
1 balení pasty, 2 lžíce rostlinného oleje, 450 g směsi (nakrájené zelí, zelených fazolek a tofu), 2 šálky (440 ml) kokosového mléka, mléka nebo vody.
Rozehřejte v pánvi olej, přidejte pastu a smažte asi půl minuty, snižte teplotu, přidejte kokosové mléko, zeleninu a tofu, přiveďte k varu. Vařte asi 20 minut dokud nebude zelenina hotová. Podávejte horké s rýží nebo chlebem.

Složení pasty: červené chilli papričky, sójový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, citronová tráva, mletá kurkuma, koriandr, kmín, bylinky a koření

Výživové údaje na 100 g výrobku
Energie 772 kJ/ 185 kcal
Tuky 14 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy 11 g
  z toho cukry 9,8 g
Vláknina 5 g
Bílkoviny 1,8 g
Sůl 7,3 g

 

Hmotnost: 50 g

Země původu: Thajsko

 

Doplňkové parametry

Kategorie: HOTOVÁ SMĚS
Hmotnost: 0.06 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: