Sayur Lodeh pasta na indonéské zeleninové kari 50 g

Kód: 16369
Neohodnoceno
Výrobce: AsiaHomeGourmet
43 Kč 860 Kč / 1 kg
Položka byla vyprodána…
Objednáno

Indonesia Vegetable Curry

BEZLEKOVEbez barvivbez konzervantubez msg

Detailní informace

Detailní popis produktu

bez barvivbez konzervantuBEZLEKOVEbez msg

Sayur Lodeh je tradiční indonésky zeleninový pokrm. Původně je vegetariánský. Servíruje se s rýží.

Příprava:

- Rozehřejte olej v hrnci na mírném ohni teplem. Přidejte pastu a smažte po dobu asi 1/2 minuty.
- Snižte přívod tepla a přidejte kokosové mléko, zeleninu a tofu. Přiveďte k varu.
- Vaříme asi 20 minut, dokud není vařená zelenina. Podávejte horké s rýží nebo chlebem.

Složení: červené papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, Lemongrass, mletá kurkuma, koriandru, kmínu, bylin a koření.
Vyrobeno: Thajsko
Hmotnost: 50 g
Porce: 4
Chráňte před přímým slunečním světlem. Po otevření ihned spotřebujte.

 Nutriční informace na 100 g  
 Energie  772 kJ / 185 kcal
 Tuk  14 g
 z toho nasycené mastné kyseliny  2,1 g
 Sacharidy  11 g
 z toho cukry  9,8 g
 Vlákniny  5 g
 Protein  1,8 g
 Sůl  7,3 g