Sayur Lodeh pasta na indonéské zeleninové kari 50 g
Kód: 16369Související produkty
Detailní popis produktu
Sayur Lodeh je tradiční indonésky zeleninový pokrm. Původně je vegetariánský. Servíruje se s rýží.
Příprava (pro 4 osoby):
1 balení pasty, 2 lžíce rostlinného oleje, 450 g směsi (nakrájené zelí, zelených fazolek a tofu), 2 šálky (440 ml) kokosového mléka, mléka nebo vody.
Rozehřejte v pánvi olej, přidejte pastu a smažte asi půl minuty, snižte teplotu, přidejte kokosové mléko, zeleninu a tofu, přiveďte k varu. Vařte asi 20 minut dokud nebude zelenina hotová. Podávejte horké s rýží nebo chlebem.
Složení pasty: červené chilli papričky, sójový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, citronová tráva, mletá kurkuma, koriandr, kmín, bylinky a koření
Výživové údaje na 100 g výrobku | |
Energie | 772 kJ/ 185 kcal |
Tuky | 14 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,1 g |
Sacharidy | 11 g |
z toho cukry | 9,8 g |
Vláknina | 5 g |
Bílkoviny | 1,8 g |
Sůl | 7,3 g |
Hmotnost: 50 g
Země původu: Thajsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hotová směs |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.