Sayur Lodeh pasta na indonéské zeleninové kari 50 g
Kód: 16369Detailní popis produktu
Sayur Lodeh je tradiční indonésky zeleninový pokrm. Původně je vegetariánský. Servíruje se s rýží.
Příprava:
- Rozehřejte olej v hrnci na mírném ohni teplem. Přidejte pastu a smažte po dobu asi 1/2 minuty.
- Snižte přívod tepla a přidejte kokosové mléko, zeleninu a tofu. Přiveďte k varu.
- Vaříme asi 20 minut, dokud není vařená zelenina. Podávejte horké s rýží nebo chlebem.
Složení: červené papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, Lemongrass, mletá kurkuma, koriandru, kmínu, bylin a koření.
Vyrobeno: Thajsko
Hmotnost: 50 g
Porce: 4
Chráňte před přímým slunečním světlem. Po otevření ihned spotřebujte.
Nutriční informace na 100 g | |
Energie | 772 kJ / 185 kcal |
Tuk | 14 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,1 g |
Sacharidy | 11 g |
z toho cukry | 9,8 g |
Vlákniny | 5 g |
Protein | 1,8 g |
Sůl | 7,3 g |