Vepřové Sinigang

Vepřové Sinigang

Suroviny:
- 1 kg vepřových kostí
- 1 kg vepřového masa, na kousky
- 2 litry vody na zalití
- 1 polévková lžíce soli
- 1 a ½ cibule na čtvrtky
- 2 rajčata na čtvrtky
- 1 taro kořen, oloupaný (dle volby) a nakrájený na velké kousky
- ½ šálku čerstvé citronové šťávy
- 2 polévkové lžíce rybí omáčky
- 0,5 kg čínského zelí, nasekané
- 1 velký pórek, nasekaný
- 5 kusů krevet

Postup:
Kosti a vepřové kousky vložte do hrnce s vodou. Přidejte sůl a přiveďte k varu, odstraňte tuk z povrchu vývaru. Snižte teplotu; přidejte cibuli, rajčata a taro. Vařte 30 až 40 minut, dokud není vepřové maso velmi jemné.

Do vývaru zamíchejte citronovou šťávu a rybí omáčku. Pokračujte ve vaření asi 15 minut. Přidejte čínské zelí, pórek a krevety. Zakryjte pokličkou, snižte teplotu a duste asi 10 dalších minut.

Vepřové Sinigang_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení