Krevety na česneku
Suroviny:
 - 2 ½ lžíce rostlinného oleje
 - ¼ šálku vody
 - 1 šálek zelí
 - 1 lžíce pasírovaného česneku
 - 2 šálky loupaných krevet
 - 2 lžičky drcených vloček červené papriky
 - 2 lžíce nakrájené cibule
 - 1 lžíce nasekané čerstvého koriandru
 - 1 lžíce sojové omáčky
Postup:
 Rozpalte 1 lžíci oleje v pánvi na střední teplotu. Přidejte zelí a 1 lžíci vody, smažte 30 vteřin. Vyjmněte zelí a odložte na talíř.
Rozpalte zbytek oleje na vysoké teplotě. Vložte krevety a česnek na pánev a míchejte, dokud krevety nezrůžoví a česnek lehce nezhnědne. Přidejte paprikové vločky, cibuli, koriandr, sojovou omáčku a zbytek vody. Smažte asi 10 vteřin. Poté přelijte horkou směs přes odložené zelí.

