Indická ryba na hořčici

Indická ryba na hořčici

Suroviny:
- 3 polévkové lžíce hořčičných semínek
- 5 zelených chilli papriček nakrájených na kostičky
- ¼ šálku rostlinného oleje
- 4 nasekané středně velké cibule
- 1 čajová lžička chilli koření
- 1 čajová lžička mleté kurkumy
- sůl podle chuti
- 1/3 šálku vody
- 1 kg lososa nakrájeného na kousky

Postup:

Vložte hořčičná semínka a chilli papričky do mísy a rozdrťte tak, abyste vytvořili jemnou pastu.

Rozehřejte olej ve velké pánvi na mírném ohni a dozlatova osmahněte cibuli. Přimíchejte chilli-hořčičnou pastu, chilli koření, kurkumu a sůl. Přidejte vodu a zamíchejte. Do směsi vložte lososa. Snižte teplotu na minimum a vařte, dokud se většina kapaliny neodpaří a rybu nelze lehce odloupnou vidličkou.

mustard fish_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení