Bo luc lac

Bo luc lac

Suroviny:

  • 1 kg hovězího masa (svíčková) nakrájeného na kostky
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce ústřicové omáčky
  • 8 stroužků česneku, pasírovaný
  • 1 lžíce vína na vaření
  • 1 lžičku + 1 lžíci rybí omáčky
  • 1 lžičku + 1 lžíci mletého černého pepře
  • 1 lžičku sójové omáčky
  • 1 lžíci citrónové šťávy
  • 2 kapky sezamového oleje

Postup:

Vložte hovězí kostky do mísy. Přidejte 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce ústřicové omáčky, 4 pasírované stroužky česneku, víno, 1 čajovou lžičku rybí omáčky, 1 čajovou lžičku černého pepře, sójovou omáčku a sezamový olej. Maso s marinádou dobře promíchejte. Nechte marinovat 10 až 30 minut.

Smíchejte 1 lžíci rybí omáčky, citronovou šťávu a 1 lžíci černého pepře v menší misce.

Rozpalte 2 lžíce olivového oleje ve wok pánvi na vysokou teplotu; přidejte hovězí maso s marinádou. Restujte směs hovězího masa. Přidejte další 2 lžíce ústřicové omáčky a 4 stroužky česneku. Připravujte 5 až 10 minut, dokud nebude hovězí maso hotové a omáčka nezačne houstnout. Přidáním česneku několikrát během vaření získáte lepší směs chutí.

Podávejte hovězí maso spolu s připraveným dipem. Můžete servírovat na zelenině nebo dle chuti přidat nasekanou cibuli.

bo luc lac_web

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení