Potraviny, Strana 4
-
Zdravé BIO potraviny
-
Recepty
-
Ovoce
-
Nudle
-
Káva
-
Omáčky
-
Rýže
-
Pasty
-
Koření
-
Polévky a bujóny
-
Mouka & tapioka
-
Houby
-
Řasy a ryby
-
Zelenina a bambus
-
Kokosové produkty
-
Pochutiny
-
Oleje
-
Netradiční octy
-
Sushi
-
MRAŽENÉ ZBOŽÍ
-
Čaje
-
Sety potravin
-
Výrobky ze sóji
-
Nápoje
-
Řemeslné potraviny
-
Dárkové vouchery
-
Veganské produkty
-
Po datu minimální trvanlivosti
-
Zdraví a doplňky stravy

Zelená kari pasta s chilli a citronovou trávou. Perfektní pro přípravu thajského zeleného kari s masem nebo mořskými plody.

Zelená chilli sůl, vietnamská směs koření. Skvělá k ovoci, zelenině a grilovaným pokrmům pro pikantní chuť.

Směs koření na indonéské Nasi Goreng. Snadno připravíte smaženou rýži s masem, vejci a chilli, ozdobenou salátem nebo krevetami.

Směs koření na pečené kuře, ideální k marinování. Dodává masu výraznou chuť, skvělé s chilli omáčkou jako příloha.

Jemné pšeničné somen nudle z Číny, ideální do polévek a letních salátů, připravené za 1–2 minuty.

Tapioková mouka, bezlepkový škrob z manioku. Ideální pro pečení, zahušťování omáček a náhradu vaječného bílku.

Sušené limetkové listy pro thajské kari, saláty a polévky. Dodávají pokrmům jedinečnou citrusovou vůni a chuť.

Silné pšeničné udon nudle z Číny, ideální do polévek a smažených jídel, připravené za 7–10 minut.