Vindaloo Kari pasta 50 g Asian Home Gourmet

Kód: 16323
Neohodnoceno
Výrobce: AsiaHomeGourmet
46 Kč 920 Kč / 1 kg
Skladem (24 ks)

Indian vindaloo Curry

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vindaloo kari je populární pikantní kari pokrm z Goa v jihozápadní Indii.

Recept:

Suroviny k přípravě Vindaloo kari:
1 balení Vindaloo kari pasty
450 g nakrájených kuřecích prsíček
1 lžíce rostlinného oleje
Velikost 1 cibule, jemně nasekané
110 ml rajčatového protlaku nebo  1 šálek loupaných rajčat
75 ml vody
lístky máty na ozdobu podle potřeby
 
Návod k přípravě:
Rozehřejte pánev na středně nízké teplotě a 2 minuty smažte cibuli a pastu.
Přidejte maso a smažte  asi 3 minuty. Přidejte rajčata a vodu a přiveďte vše k varu.
Nechte pak na mírném ohni dusit asi 15 minut za stálého míchání. Ozdobte mátou a podáváme s rýží nebo chlebem naan hai.
 
Složení: sojový olej, chilli, sůl, koriandr, rajčatový protlak, česnek, cukr, zázvor, sezamový olej, černý pepř, koření, hořčice, Tamarind.

Země původu: Thajsko