Nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 Mm Sekyriu Japan

Kód: E0012
809 Kč
Skladem (84 ks)

Nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm od japonské firmy Sekiryu

Japonský typ nože Sashimi ( Yanagiba )- z kvalitní nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-), byl vyroben ve městě Seki, které je známé výrobou nožů po celém světě.  Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi.  Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka čepele:          210 mm
Celková délka:        325 mm
Hmotnost:                 79 g

Rukojeť ve tvaru písmene D je vyrobena ze dřeva topolu. Vždy je ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.


Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm Sekyriu Japan nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi!

Doplňkové parametry

Kategorie: KUCHYŇSKÉ NOŽE
Záruka: doživotní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: