Nudle, Strana 2

Korejské sušené nudle, připravené za 3–5 minut, vhodné do polévek a smažených asijských pokrmů, z pšeničné mouky.

Vietnamské rýžové nudle, základ asijské kuchyně, vhodné do polévek, salátů a smažených pokrmů, připravené rychle.

Bezlepkové tapiokové nudle z Vietnamu, ideální do polévek a salátů, absorbují chutě, připravené za 1–2 minuty.

Vietnamské nudle ze sladkých brambor, bezlepkové, vhodné do polévek a salátů, s jemnou chutí.

Bezlepkové rýžové vlasové nudle, ideální do polévek a wok pokrmů. Jemná konzistence, rychlá příprava. Hmotnost 400 g, původ Kambodža.

Bezlepkové shirataki široké nudle, nízkokalorické, vhodné pro vegany. Ideální do polévek a salátů. Hmotnost 400 g (netto 200 g), původ Čína.

Tenké mungo nudle, bezlepkové, s jemnou konzistencí. Vhodné do polévek, salátů a wok pokrmů. Hmotnost 200 g, původ Čína.